Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ηρακλής-ΑΕΛΚ 0-1

Φωτογραφία για Ηρακλής-ΑΕΛΚ 0-1
Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΛ Καλλονής απέναντι στον μέχρι τώρα ανεβασμένο Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΛΚ παίζοντας άσχημα στα πρώτα 10 λεπτά, άλλαξε τελείως την εμφάνιση του από το 30 και μετά, και με συνεχείς επελάσεις του πολύ κάλου σήμερα Μαρσελο αλλά και του Κανζι, Λεοζινιο κατάφερε στο 36΄με τον συνήθης ύποπτο Μανουσο να ανοίξει το ΣΚΟΡ μέσα σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από τους οπαδούς του Ηρακλή. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής τα έχασε και η ΑΕΛΚ συνεχώς δημιουργούσε φάσεις μέσα στην εστία του Χουάντερσον, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο με τους οπαδούς του Ηρακλή να αποδοκιμάζουν τους παίχτες της ομάδας από την Θεσσαλονίκη για την κακή εμφάνιση της ομάς τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ηρακλή να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 47 είχαμε μεγάλη φάση για τον Ηρακλή όταν ο Ουκάρ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τον Κιρόφσκι στην επαναφορά από εξαιρετική θέση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να καταλήγει τελικά άουτ. Η ΑΕΛΚ κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι ενώ οι οπαδοί σε κάθε κόρνερ της Καλλονής δεν έχαναν την ευκαιρία να πετανε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο που ένα μάλιστα στο 61’ έπεσε από την θύρα 10 και βρήκε στην πλάτη τον παίχτη της Καλλονής Μαρσέλο. Εκεί είχαμε μικρή διακοπή 3 λεπτών. Στο 73' είχαμε πάλι μεγάλη φάση για τον Ηρακλή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουκάρ, ο Κιρόφσκι έπιασε μόνος και αφύλακτος την κεφαλιά, όμως ο Σιδεράκης απομάκρυνε με υπερένταση. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στις δυο εστίες χωρίς ωστόσο να καταφέρει καμιά ομάδα να σκοράρει…Η ΑΕΛΚ φεύγει από μια δυνατή έδρα μετά από πολύ καιρό με τους 3 βαθμούς της ισοπαλίας και μάλιστα πέρασε στην βαθμολογία και τον Ηρακλή ανεβαίνοντας ακόμα ψηλότερα…. Τώρα πάει την Τετάρτη στην Δράμα για να παίξει με την Δόξα έχοντας στο μυαλό του ότι αν νικήσει θα σκαρφαλώσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος…..Το όνειρο είναι κοντά…!

Αρχικές συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Σουλίδης, Ουκάρ, Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Στεφανίδης, Παληγεώργος Χ., Βαγγελόπουλος, Γεωργίου, Κιρόφσκι

ΑΕΛΚ Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος, Κάντζι.

Διαιτητής: Γιώργος Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Σωτήρης Λιώλιας, Σπύρος Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)

lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ