Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αποχωρεί η Αλέκα Παπαρήγα από την ηγεσία του ΚΚΕ

Έτοιμη να αφήσει το τιμόνι του ΚΚΕ, είναι η επί 22 χρόνια Γενική Γραμματέας του, Αλέκα Παπαρήγα σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας "Καθημερινή".
Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες, αλλά και συνεντεύξεις της κ. Παπαρήγα, σημειώνοντας ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έχει αποφύγει να απαντήσει με σαφήνεια αν θα συνεχίσει.
Η ίδια η κα Παπαρήγα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο MEGA ότι "ουδείς αναντικατάστατος" και προσθέτοντας ότι "στο κόμμα έχει αναπτυχθεί μια ικανότατη γενιά στελεχών".
Η εκλογή νέου γραμματέα, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής από τη νέα Κεντρική Επιτροπή, που θα προκύψει από το συνέδριο του ΚΚΕ, που ξεκινά στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, με την εισήγηση της Αλέκας Παπαρήγα.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη διαδοχή της, φέρονται οι κ. Δ. Κουτσούμπας, Γ. Μαρίνος και Ν. Σοφιανός.
Το αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μένει να αποδειχθεί το βράδυ της Κυριακής, καθώς οι φήμες για αποχώρηση της Α. Παπαρήγα από την ηγεσία του ΚΚΕ, επαναλαμβάνονται, ωστόσο παραμένει στη θέση της από το 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ