Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Διπλό ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου, για πλέι-οφ η ΑΕΛΚ

Διπλό ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου, για πλέι-οφ η ΑΕΛΚ Σημαντικό βήμα για τα πλει οφ έκανε η Καλλονή που νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα πήρε ο Εργοτέλης που επικράτησε στη Φυλή 1-0 του Θρασύβουλου.
Στην Φυλή, κόντρα στον Θρασύβουλο των πολλών προβλημάτων, ο Εργοτέλης πήρε ακόμα ένα τρίποντο με το «φτωχό», πλην τίμιο 1-0. «Χρυσός» σκόρερ ο Ρομανό στο 5’, με τους πρωτοπόρους να ολοκληρώνουν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Πίτσου και Γεωργίου.
Ο Ηρακλής Ψαχνών ναι μεν διεύρυνε το αήττητό του, σε 17 σερί αγώνες(!), ωστόσο η Παναχαϊκή φάνηκε «σκληρό» καρύδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Στο 0-0 «κόλλησαν» Λάρισα και Δόξα Δράμας, ακόμα μια ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης τις τελευταίες αγωνιστικές, αυτή τη φορά από τον νεοφώτιστο, Εθνικό Γαζώρου με σκορ 1-0.
Τεράστιο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στη Θεσσαλονίκη στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής της football league. Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν 0-1 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με τέρμα του Σολάκη από το 17’ και πέρασε στην 4η θέση (ισόβαθμος με τον 5ο Απόλλωνα), για να μπει πλέον για τα καλά στη μάχη της απευθείας ανόδου! Ο Ηρακλής έχασε έδαφος, όμως αν και 8ος (ισόβαθμός με την 7η Καλλονή) παίζει γερά για τα πλέι οφ, ενώ διατηρεί ακέραιες και τις ελπίδες του για τη μάχη της τριάδας.
Αποτελέσματα
20ή Αγωνιστική
ΑΕΛ - Δόξα Δράμας 0-0
Φωκικός - Καλλιθέα 0-0
Θρασύβουλος - Εργοτέλης 0-1
Βύζας Μεγάρων - Πανσερραϊκός 0-1
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών 1-1
Καβάλα - Αναγέννηση Επανομής 3-0
Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων Σμύρνης 1-0
ΑΕΛΚ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
Παναιτωλικός - Πιερικός 4-0
Ηρακλής 1908 - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
ΡΕΠΟ: Νίκη Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ