Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Fatmagülün Suçu Ne : 23.Bölüm FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ 45-46 VIDEO Fatmagülün Suçu Ne : Fatmagül'ün Suçu Ne? - Fatmagülün Suçu Ne 23.Bölüm Ο Κερίμ ξεκίνησε νέα δουλειά


Πρώτη φορά επισκέπτης Fatmagül'ün Ο Κερίμ ξεκίνησε νέα δουλειά του με μεγάλο ενθουσιασμό. Karim βλέπει φορώντας ένα δαχτυλίδι γάμου Fatmagül'ün. Τώρα δεν θα ποτέ δάχτυλο δαχτυλίδι του γάμου.

Μουσταφά Fatmagül'ün Μαρία μαθαίνει ότι ο αρραβωνιαστικός της, συναντά να μιλήσω με τον Μουσταφά. Μεταξύ των δύο χείλος λόγια Μουσταφά, συνειδητοποιεί την αξία για Yaşaranlar. Αυτή η κατάσταση είναι στα χέρια του Μουσταφά να αλλάξει η ισορροπία θα μετατραπεί σε ένα κουκούλι. Fatmagül εκτός της υψηλής εξετάσεις αποφοίτησης σχολείο πλησίασε, αρχίζει να εργαστούν σκληρότερα. Με την ευκαιρία αυτή λαμβάνεται υπολογιστή στο σπίτι. Αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Fatmagül'den ευκαιρία πριν από την Αγία Γραφή. Με την ευκαιρία αυτή η Αγία Γραφή να ανοίξει την πόρτα για την ιστορία του τους τραυματίες άφησε πίσω του μια πολύ καιρό πριν. Yaşaranlar μπροστά τονίζεται επικίνδυνα νερά. Ωστόσο, αμφιβάλλει Vural, ημιτελή λογαριασμούς messenger. Vural Ερντογάν, αναμένεται να τεθεί σε σύγκρουση με Fatmagül. Vural κατώφλι Fatmagül'ün κάθε ευκαιρία που φέρνει τύψεις. Το γαμήλιο δαχτυλίδι, το θάρρος να Karim αυξήσεις Fatmagül'ün φορέσει στο δάχτυλό σας. Fatmagül'ün θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να τον εμπιστεύονται. Αξιολόγηση όλες τις ευκαιρίες για να λιώσει τις αποστάσεις μεταξύ Fatmagül'le. Στην Αγία Γραφή, πριν από πολλά χρόνια άλλαξε η ζωή των ανθρώπων έχει επιτευχθεί. Αποφάσισε τι πρέπει να κάνουμε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ