Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ σταθερά στην 2η θέση - Κάκιστες οι διαιτησίες

Φωτογραφία για ΠΑΟΚ σταθερά στην 2η θέση - Κάκιστες οι διαιτησίες
Στην δεύτερη θέση και μόνος, του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 2-0 της Βέροιας για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τον θέτει επικεφαλεί στα επερχόμενα πλέι οφ. Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Κέρκυρας εκτός έδρας.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν χαρίστηκε στους παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι καίγονται για βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και επέστρεψε στις νίκες χάρις στο αυτογκόλ του Μοκάκε στο 34' και την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 85' και έτσι έφτασε τους 56 πόντους, τρεις περισσότερους από τον Αστέρα Τρίπολης (ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή την Ξάνθη). Από την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας, η οποία αδυνατούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, παρέμεινε στους 30 πόντους και την 13η θέση, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Αρη που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (65' Φωτάκης), Λόρενς (78' Γεωργιάδης), Ολίσε, Καμαρά, Σαλπιγγίδης (65' Αθανασιάδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Γκιγέρμο (65' Ρεάνο), Ζε Βιτορ, Μπαργκάν (70' Καλτσάς), Ορέστες, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου, Μπερτέν, Ολαϊτάν.

Και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη του εκτός έδρας με 2-1 επί της Κέρκυρας, καθώς απομακρύνθηκε στους οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και για για να υποβιβαστεί θα πρέπει να ηττηθεί στα τελευταία του δύο παιχνίδια και να επικρατήσει ο Αρης στα τελευταία του τρία. Από την άλλη, η Κέρκυρα και με μαθηματικό τρόπο υποβιβάστηκε στην Football League μετά την ήττα της. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μάρτινς έκανε πολύ ωραία ενέργεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με την Κέρκυρα να παίζει χωρίς άγχος. Στο 44' ο Αγρίτης έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κόρμπο στο 71ο λεπτό, καθώς μετά από την κεφαλιά του Μάρτινς στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ελληνας μέσος πήρε το... ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (83' Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης (57' Ηλιάδης), Γκέσιος (87' Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος Κόρμπος, Ροτζέριο Μάρτινς (90' Κοραντίνι), Πόι, Βασιλείου (86' Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα (63΄Καγιεχόν).

***

Στα μισά του β' ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ με δέκα παίκτες είναι στο 0-0 μέσα στο Περιστέρι με τον Ατρόνητο. Η αποβολή του Αγκάνθο στο 15' λεπτό υπερβολική εως εντελώς αδικαιολόγητη(δυο απανωτές κίτρινες κάρτες η μια για...θέατρο και η δευτερη για τη...διαμαρτυρία του για την κάρτα που δέχθηκε). Οπως "αόμματοι" εντελώς ήταν και οι διαιτητες στην Τούμπα σε ενα πανεύκολο παιχνίδι. Δεν έβλεπαν απολυτως τίποτε απο όσα γινονταν! Ντροπή τουλάχιστον... I-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ