Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... mafia ΤΩΝ ΓΚΡΙ

Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... mafia ΤΩΝ ΓΚΡΙ
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο μπρέικ στον πρώτο προημιτελικό των play off της Ευρωλίγκας, χάνοντας από την Μπαρτσελόνα στην παράταση με 72-70.

Οι "πράσινοι" έχουν έντονα παράπονα για την απαράδεκτη, όπως χαρακτηρίζουν, αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα σκέφτονται πολύ σοβαρά, ακόμα και το ενδεχόμενο να μην κατεβούν στο επόμενο ματς της Πέμπτης, σε περίπτωση που δεν επιληφθεί η Euroleague, προκειμένου να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση Ας δούμε πως αντιμετώπισαν τα "πράσινα" ΜΜΕ την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα της σειράς:

leoforos.gr:

Η mafia ξαναχτύπησε

Μετά την Κωνσταντινούπολη, ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα της παράγκας στην Euroleague και στην Βαρκελώνη, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση με 72-70.

prasinanea.gr:

ΠΑΟ μπορείς... και

κόντρα στους γκρι

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μπαρτσελόνα με 72-70 στην παράταση (64-64 κ.δ) με τους διαιτητές να παίζουν καθοριστικό ρόλο "καθαρίζοντας" τον Λάσμε και βγάζοντας τον εκτός αγώνα με πέντε φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο ενώ έκλεισαν τα μάτια σε αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Γκιστ στην τελευταία φάση της παράτασης. Γκιστ και Λάσμε οι κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό που έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ