Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΚΑΝΑΝ... ΤΗ «ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ» ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! *VIDEOS*

Φωτογραφία για ΕΚΑΝΑΝ... ΤΗ «ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ» ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! *VIDEOS*
Έντονο ήταν το ερυθρόλευκο χρώμα στα Χανιά το βράδυ του Σαββάτου όπου πάνω από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας.

Ο κόσμος του Θρύλου έκανε τη... νύχτα-μέρα στα Χανιά με καπνογόνα, συνθήματα και τραγούδια, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ένιωσαν από την πρώτη στιγμή την αγάπη των οπαδών τους προς τα πρόσωπά τους κατά την άφιξή τους λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Μάλιστα ο Κούλης Δουρέκας ανάρτησε τρία βίντεο στο twitter από την πολύ θερμή υποδοχή που υπήρξε στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζουν στο γήπεδο των Περιβολίων τον Πλατανιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα ενώ στον Μίτσελ δόθηκε ανθοδέσμη από πιτσιρικάδες των τοπικών σχολών του συλλόγου. Όσο για τους οπαδούς του Θρύλου ζητούσαν διαρκώς να βγουν φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές καθώς και αυτόγραφα.


Αξιοσημείωτο είναι πως άνθρωποι του συλλόγου τόνιζαν πως τα Χανιά είναι σαν το δεύτερο... σπίτι των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θα καταλύσουν σε τοπικό ξενοδοχείο ενώ πριν το ματς με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα υπάρχει βιντεοθεραπεία και ανάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ