Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!

Γράφει ο Π.Π.
Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Τέλος. Οι τίτλοι του δράματος απομένει να ανακοινωθούν επισήμως για το λουκέτο. Απλά η καθυστέρηση έχει να κάνει με την ανάγκη επίκλησης τρικομματικής κυβέρνησης. Το τι...
έφταιξε θα το γράψει η ιστορία. Εμείς σε ένα θα σταθούμε. Στην ανικανότητα να εκμεταλευτεί την πλάτη που εδώ και μήνες βάζει ο Σαμαράς και το Μαξίμου για να κρατηθεί το ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό. Η θεωρία των δύο άκρων ήταν η μεγάλη του ευκαιρία. Ο εμπνευστής της μπορεί να μην είχε το ΠΑΣΟΚ στο μυαλό του, αλλά περισσότερο απο όλους το ΠΑΣΟΚ βόλευε. Στον πυρήνα της θεωρίας των δύο άκρων ήταν η δημιουργία κλίματος φόβου στους συντηρητικούς - μετριοπαθείς ψηφοφόρους προκειμένου να προβληματιστούν απο τις ακραίες αποψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.  Στόχευε να ανοίξει χώρο στο κέντρο, σπρώχνοντας πιό αριστερά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η δημοσκοπική καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόδειξη οτι η θεωρία των άκρων ήταν επικοινωνιακά επιτυχής. Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν ήταν εδώ. Στο γήπεδο που του έδωσε ο Σαμαράς δεν μπήκε ποτέ να παίξει. Ανέβηκε στην κερκίδα και παρακολουθούσε. Ε, καλά να πάθει λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ