Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σαββίδης: «Ήθελα να στενοχωρήσω τους Γερμανούς…»


Ευχαριστημένος από το 1-1 που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «σπίτι» της Σάλκε, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. «Περήφανος για τους οπαδούς μας», είπε και πρόσθεσε: «Δουλειά μου να βάλω χρήματα αν μου ζητηθεί».

Σαββίδης: «Ήθελα να στενοχωρήσω τους Γερμανούς…»
Και πώς να μην είναι χαρούμενος μετά το 1-1 που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Γερμανία; Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του και επανέλαβε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν προοπτική για μεγαλύτερα πράγματα.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του βορρά» σχολίασε πως θα ήθελε η ομάδα του να έχει ένα γήπεδο, σαν των «βασιλικών μπλε», ενώ για τα μεταγραφικά είπε πως είναι θέμα του προπονητή η απόκτηση κάποιου παίκτη.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο κι έσπρωξε τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης:

Για την ισοπαλία με την Σάλκε: «Με το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και έτσι χτίζεται η ομάδα. Η ομάδα μας έχει καλές προοπτικές. Υπάρχουν και προβλήματα, τα είδαμε αυτά, αλλά η μεγάλη ομάδα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Πιστεύω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να είχε κερδίσει και την Μέταλιστ. Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς και να που τα καταφέραμε».

Για το γήπεδο της Σάλκε: «Δεν ζηλεύω κανέναν, αυτό είναι από τον χαρακτήρα μου. Το γήπεδό τους είναι πολύ καλό, το παρατηρήσαμε μόλις ήρθαμε εδώ και σκεφτήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα μας όλα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Σε κάθε περίπτωση θα χτίσουμε γήπεδο, αλλά καλύτερο ή χειρότερο από αυτό θα μας το δείξει η ζωή».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο, είμαι περήφανος για αυτούς. Περήφανος όταν παρακολουθούσα πως συμπεριφέρονται αυτή είναι η δύναμή μας, οι οπαδοί μας».

Για πιθανή μεταγραφή: «Με την μεταγραφική πολιτική ασχολείται ο προπονητής. Εάν θεωρήσει ότι χρειάζεται κάτι, η δική μου δουλειά είναι απλά να δώσω χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ