
Το συγκεκριμένο ψάρι μπορεί να καταναλωθεί. «Το παρακολουθούμε παρόλο που δεν έχει φτάσει ακόμη στο Αιγαίο.
Παρατηρούμε μια έξαρση του πληθυσμού στην ανατολική και την κεντρική Μεσόγειο. πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσει και σε εμάς», αναφέρει η θαλάσσια βιολόγος στον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου, του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ, Μαρία Corsini-Φωκά, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα».
http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%84.html
http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%84.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου