Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία

Σε συγκέντρωση και κατάληψη του κτιρίου της Εφορίας Χανίων προχώρησαν χτες το πρωί οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Χανίων δίνοντας συνέχεια στη δράση τους, συντονίζοντας τα βήματά τους με τους αγρότες της υπόλοιπης χώρας.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων συγκεντρώθηκαν έξω από την Εφορία Χανίων, όπου για πρώτη φορά αντίκρισαν δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν τοποθετηθεί μέσα στο κτίριο.
Κάτω από τις διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων, οι δυνάμεις της καταστολής «αποσύρθηκαν» από το κτίριο και οι αγρότες πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη συμβολική κατάληψη του κτιρίου.
Την παρουσία των δυνάμεων καταστολής κατήγγειλαν στις ομιλίες τους, εκτός από τους
αντιπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΟΥ, που πήραν μέρος στην κινητοποίηση.
Μετά τη συμβολική κατάληψη, οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποχώρησαν ανακοινώνοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για σήμερα, Παρασκευή 8 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στην Εφορία Χανίων και αύριο, Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί στο χώρο που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά στα Χανιά (οδός Μίνωος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ