Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«COCA COLA»: Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε Βόλο - Θεσσαλονίκη

EΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι της «COCA COLA» στα εργοστάσια της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, αντιδρώντας στα σχέδια της πολυεθνικής για νέες απολύσεις και συρρίκνωση των παραγωγικών τμημάτων.
Στο πλευρό των εργαζομένων στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, θα παραβρεθούν στελέχη του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι των συνδικάτων από άλλους κλάδους.
Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων της «COCA COLA» εκδόθηκε από τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και τις Λαϊκές Επιτροπές που συμμετείχαν στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ για την προετοιμασία της απεργίας στις 20 του Φλεβάρη.

Το ψήφισμα υπογράφουν: Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά. Τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης: Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Οικοδόμων, Δέρματος, Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής. Ακόμα, τα σωματεία: «Καρφούρ - Μαρινόπουλος - DΙA», Καπνεργατών/τριών Βόρειας Ελλάδας «Παγκαπνεργατικό», Ηλεκτροτεχνιτών και Βοηθών Ανελκυστήρων Βόρειας Ελλάδας, Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας, Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Συνταξιούχων ΙΚΑ «η Ενότητα», Τροφίμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δασεργατών Μακεδονίας - Θράκης - Θεσσαλίας, Εργολαβικών Καθαριστριών και Φυλάκων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιδιωτικών Κλινικών Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ