Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος των μνημονιακών της δεσμεύσεων η κυβέρνηση

Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος των μνημονιακών της δεσμεύσεων η κυβέρνηση
Για ανικανότητα της κυβέρνησης «να διεκδικήσει το παραμικρό» στις διαπραγματεύσεις της με την τρόικα κάνει λόγο... ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσής του.

«Τη στιγμή που έχει πλήρως αναδειχτεί το αδιέξοδο της στρατηγικής της υποταγής απέναντι στην τρόικα, η κυβέρνηση παραμένει όμηρος των μνημονιακών της δεσμεύσεων, ανήμπορη και άβουλη να διεκδικήσει το παραμικρό. Παγιδευμένη σε μια εγκληματική πολιτική λιτότητας, ανεργίας και διάλυσης του κοινωνικού κράτους, κάθε μέρα γίνεται πιο αδύναμη να διαχειριστεί την κατάρρευση και την αποτυχία του μνημονιακού προγράμματος σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Μέχρι πότε, όμως, θα συνεχίζει η χώρα μια πορεία στο ίδιο τούνελ της καταστροφής;[..] Είναι η στιγμή των ρήξεων και της ανατροπής. Πλέον, η επιβίωση της κοινωνίας καθιστά ανυπέρβλητη ανάγκη τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής έξω από τα μνημόνια της εξαθλίωσης, από μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας και κοινωνικής σωτηρίας που θα στηρίξει ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα αναδιανομής του πλούτου, στήριξης της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος, ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση. Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ