Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Ο Τσίπρας έχει μάθει κάτι για την τρόικα, και ανησυχεί…

Κάτι… πίσω από προσκήνιο υπεννόησε ο Αλέξης Τσίπρας ότι γνωρίζει ή ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, οι επικεφαλής της οποίας φτάνουν την....
Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να επαναλάβουν τις συζητήσεις τους με τον Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς που έχουν ακόμη… εκκρεμότητες.

Μιλώντας σήμερα σε εργαζομένους του τραπεζικού τομέα, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διατύπωσε την εκτίμηση ότι η έλευση της τρόικας ενέχει τον κίνδυνο να εγκυμονεί “νέους εκβιασμούς” από την πλευρά των εκπροσώπων των δανειστών της χώρας, ενώ επεσήμανε ότι “η χώρα έχει πέσει στα βράχια και χρειάζεται αλλαγή πορείας”.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, τα δυο “πατήματα” που έχει η τρόικα προκειμένου να εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, και η “μαύρη τρύπα” που ήδη έχει εμφανιστεί στα έσοδα του προϋπολογισμού, σε αυτούς τους πρώτους μήνες εκτέλεσής του.

Οι ανησυχίες του Αλέξη Τσίπρα έρχονται μερικές μόλις ώρες μετά το ρεπορτάζ του Reuters, το οποίο αποκάλυψαν χθες τα “Υστερόγραφα”, σχετικά με την εμπλοκή στη διαδικασία συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank.

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ