Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πάτρα: ΕΔΕ για τον φόνο του Μπεν - Eίχαν βάλει στο μπιφτέκι σπασμένα γυαλιά

Φωτογραφία για Πάτρα: ΕΔΕ για τον φόνο του Μπεν - Eίχαν βάλει στο μπιφτέκι σπασμένα γυαλιά
Περαιτέρω σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η δολοφονία του σκύλου-ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» και του pelop.gr, ο γγ του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να οδηγηθεί η υπηρεσία στα ακριβή αίτια του θανάτου του Μπεν και εν συνεχεία να αποδοθούν ευθύνες, σε περίπτωση που προκύψουν.

Στα γραφεία του ΣΔΟΕ στον 5ο όροφο, στελέχη και υπάλληλοι της υπηρεσίας προσπαθούσαν να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις που προκύπτουν από την ΕΔΕ. Η εντολή από την Αθήνα δεν άφηνε περιθώρια. Το πόρισμα από την ΕΔΕ πρέπει να υποβληθεί στην κεντρική διοίκηση του ΣΔΟΕ εντός δέκα ημερών.

Από εκεί και πέρα, η κεντρική υπηρεσία θα αποφασίσει αν προκύπτουν ευθύνες σε εσωτερικό επίπεδο, με τη μορφή αμέλειας έναντι του ζώου ή άλλη αδράνεια που διευκόλυνε τους δράστες.

Λίγο μετά τη 1:30 μ.μ. στο γραφείο του αναπληρωτή Νίκου Μπρίνια, έμπαιναν και έβγαιναν υπάλληλοι της υπηρεσίας και του τμήματος ναρκωτικών, στο οποίο ανήκε ο Μπεν. Η αλήθεια είναι ότι το ΣΔΟΕ δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση.

Ο Νίκος Μπρίνια είχε μπροστά στο γραφείο του, την αναφορά του υπαλλήλου και συνοδού του Μπεν, όπως επίσης και τη νεκροψία.

«Είχαν βάλει στο μπιφτέκι σπασμένα γυαλιά» επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ο κ. Μπρίνιας.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ