Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πνιγμένος εντοπίστηκε ο 40χρονος από τη Ζαγορά

Πνιγμένος εντοπίστηκε ο 40χρονος από τη ΖαγοράΣήμερα το πρωί (στις 9:20) στην περιοχή Αλυκόπετρα, στα Χάνια, εντοπίστηκε πνιγμένος σε δεξαμενή άρδευσης, από ομάδα έρευνας της Πυροσβεστικής, ο 40χρονος ανδρας που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο, ενώ είχαν προηγηθεί έρευνες από την Κυριακή, μέχρι και χθες το βράδυ, χωρίς αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας, εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Αλυκόπετρα, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, με το οποίο τον μετέφεραν συγγενείς του στο Νοσοκομείο Βόλου για εξέταση, διότι βρισκόταν σε υπερδιέγερση.
Ο εξαφανισμένος άνδρας  αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα,οι ενδέίξεις φανερώνουν ότι μάλλον είχε πνιγεί όταν χθες το απόγευμα δίπλα από τη δεξαμενή βρέθηκαν τα παπούτσια του, που αναγνώρισε ο αδελφός του.

Σήμερα το πρωί και ενώ δύτες της ΕΜΑΚ ετοιμαζόταν να βουτήξουν στη δεξαμενή, για να δουν αν όντως βρισκόταν εκεί, το νερό τον έβγαλε στην επιφάνεια.
Πρόκειται για μια δεξαμενή διαστάσεων 40Χ40 μέτρων και βάθος περίπου 5 μέτρων, που συγκεντρώνει το βρόχινο νερό, το οποίο χρησιμοποιείται για άρδευση.

Επί τόπου βρίσκονται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για να τον ανασύρουν και να γίνουν όλες οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ