Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Σποράδες αφουγκράζονται την κρίση στον τουρισμό η τοπική αυτοδιοίκηση και έχουμε στην Σκιάθο Μείωση 50% για έξι παραλίες

Μείωση 50% για έξι παραλίες    Μειωμένες κατά 50% θα είναι οι τιμές εκκίνησης σε έξι συνολικά παραλίες της Σκιάθου, για τις οποίες δεν υπήρξε ενδιαφέρον στις δύο προηγούμενες δημοπρασίες. Η τρίτη κατά σειρά δημοπρασία αναμένεται να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι δύο προηγούμενες κηρύχτηκαν άγονες. Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκιάθου θα μειωθούν κατά το ήμισυ οι τιμές εκκίνησης για τις συγκεκριμένες παραλίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκμίσθωσή τους.
            Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή,  οι τιμές εκκίνησης στον διαγωνισμό για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων διαμορφώνονται ως εξής: στο νησάκι Άρκος η τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 500 ευρώ, έναντι των 1.500 που είχε οριστεί αρχικά. Στην παραλία Κουτσερή, αντί των 4.400 ευρώ που είχε οριστεί αρχικά, η τιμή εκκίνησης μειώνεται σε 2.200 ευρώ, στον Τσουγκριά, πρώτο πόστο, η αρχική τιμή των 4.000 ευρώ μειώνεται κάτω από το ήμισυ, ενώ στον Τσουγκριά - Λαλαριάς από 700 ευρώ, η τιμή εκκίνησης μειώθηκε σε 300 ευρώ.
            Παράλληλα στην Αγία Παρασκευή στο χώρο που θα δημοπρατηθεί και αφορά στην εγκατάσταση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, η τιμή εκκίνησης ήταν 2.500 ευρώ, ενώ στην τρίτη κατά σειρά δημοπρασία, μειώνεται στα 1.250 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ