Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ολα τα βλέμματα στην Αλόννησο

Ολα τα βλέμματα στην ΑλόννησοΕικόνες της Αλοννήσου θα ταξιδέψουν σε τριάντα και πλέον χώρες του εξωτερικού, μέσω του τηλεοπτικού συνεργείου που θα επισκεφτεί το νησί το διήμερο 24-25 Ιουνίου. Στόχος είναι η προβολή της Αλοννήσου ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, μέσα από το ευρύτατα γνωστό Ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Miss Sailing» που επικεντρώνεται στον ναυτικό τουρισμό, για λογαριασμό του Nautical Channel. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον όσων διαθέτουν υψηλό βαλάντιο και προβάλλεται στους τηλεοπτικούς θεματικούς σταθμούς Yacht & sail TV - www.yachtandsail.it, Aqua tv - http://www.aqua-tv.it/ και του  δικτύου NAUTICAL Channel http://nauticalchannel.net με τηλεθέαση σε 33 χώρες του κόσμου.
            Οι προοπτικές που δημιουργούνται για την Αλόννησο είναι πολύ σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ότι αφορά στο Nautical Channel, ειδικότερα, οι παραγωγοί προβλέπουν την προβολή του σε 33 χώρες με δυνητική προσέγγιση 15 εκατ. τηλεθεατών. Το Yacht & sail TV, αντίστοιχα, έχει επίσης υψηλή τηλεθέαση, η οποία μεταφράζεται σε 500.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ η Aqua tv στην επίγεια Ιταλική ψηφιακή πλατφόρμα, διαθέτει 300.000 τηλεθεατές περίπου.
            Το πρόγραμμα της επίσκεψης διαμορφώθηκε σε συνεργασία  με τη διευθύντρια του ΕΟΤ Μιλάνου, Κική Μπουλασίδου, ενώ κατά την διάρκεια της φιλοξενίας θα υπάρχει ξενάγηση στα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ